Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
RO HU


Foliant Foiler

 


Unitatea Foliant FOILER  poate realiza:

1. Poleire / folio
2. Finisare cu efect lacuire selectiva

 Foliant FOILER este un modul optional care poate fi montat pe noile masini de laminat Gemini, repectiv (chiar si ulterior) pe masinile de laminat Foliant Vega, Mercury si Taurus. Cu ajutorul acestei optiuni  montate pe una din masinile de plastifiat  Foliant de mai sus PUTETI ADAUGA PRINTULUI dvs. DOUA FINISARI speciale, care pâna acum au necesitat o investitie majora prin achizitionarea unor echipamente speciale.
 
 
 

 
Operatiunile de finisare care se pot realiza cu ajutorul unitatii optionale Foliant FOILER sunt:
 
1. POLEIRE / FOLIO - se realizeaza prin utilizarea foliilor speciale de poleire metalice – Laserfoil (auriu, argintiu sau color) si  se pot realiza pe hârtie digitala de peste 200 g/mp (nu se preteaza la cartoane speciale embosate).
 
Poleirea în acest caz se realizeaza în doua etape:
 
- Printarea în culoare neagra (de preferinta toner NEGRU si nu combinatie de culori CMYK pentru obtinerea negrului) a imaginii ce urmeaza a fi poleita; 

- Trecerea printului prin masina de plastifiat echipata cu Foliant FOILER si alimentata cu Laserfoil (folie metalica - aurie, argintie, etc). Rezultatul va fi transformarea portiunilor printate cu negru în zone POLEITE IMPECABIL.
 

 
2.     EFECTUL DE LACUIRE SELECTIVA - în acest caz se vor utiliza folii speciale transparente, care dau efect de lacuire UV numai pe zonele cu toner. Acest efect se realizeaza in functie de printerul de care dispune utilizatorul:
 
A. Utilizatorul dispune de un printer digital cu 5-6 culori (CMYK si un toner incolor si/sau alb):
 
A1. Printarea imaginii complete.
A2. Laminarea cu folie mata a printului de la pozitia 1.
A3. Printarea cu toner transparent peste folia mata a imaginilor ce urmeaza a avea efect de lacuire selectiva UV.
A4. Printul astfel obtinut se trece prin unitatea Foliant Foiler alimentata cu folie speciala transparenta, ob?inând efectul de lacuire selectiva în zona printata peste folia mata (zonele cu toner).
 
B. Utilizatorul dispune de un printer digital cu 5-6 culori (CMYK si un toner incolor si/sau alb):
 
B1. Printarea imaginii de baza.
B2. Laminarea cu folie mata a printului de la pozi?ia 1.
B3. Printarea peste folia mata a imaginilor ce urmeaza a avea efect lacuire selectiva UV cu 4 tonere + alb.
B4. Printul astfel obtinut se trece prin unitatea Foliant Foiler alimentata cu folie speciala transparenta, ob?inând efectul de lacuire selectiva în zona printata peste folia mata (zonele cu toner).
 
 
C. Utilizatorul dispune de un printer digital clasic cu 4 culori (CMYK):
 
C1. Printarea imaginii de baza.
C2. Laminarea cu folie mata a printului de la pozitia 1.
C3. Printarea peste folia mata a imaginilor ce urmeaza a avea efect de lacuire selectiva UV. Aten?ie, în zonele de alb (lipsa toner) efectul de lacuire se va realiza prin redactarea si printarea cu nuante deschise de gri – grayscale.
C4. Printul astfel obtinut se trece prin unitatea Foiler alimentata cu folie speciala transparenta, obtinând efectul de lacuire selectiva în zona printata peste folia mata (zonele cu toner).